FC2ブログ

りょーえーさんの目▲

Game&Music Blog since 2010/11/9

スポンサーサイト

上記の広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。
新しい記事を書く事で広告が消せます。
[ --/--/-- --:-- ] スポンサー広告 | TB(-) | CM(-)

ひゃっほーーーーい!

INSOMNIAはveni君が主催
Cso Unofficial Tournament にエントリーしました。
それに伴い、混合で大会に出ます(.v.)

今回のINSOMNIA MIXのリーダーはStussy

頼りないリーダーですがなんとか頑張ってくれてます。

正直なところオリジナルメンバーで出るのが本望でしたが、
今回はワイワイいこーぜ的な感じのお祭り参加です。

そしてここ4日間久々にがっつり試合をしました。
SS撮り漏れもありますがご報告までに。

vs aFatty 16-10 WIN train
415.jpg
久々の5-5。trainのテロは何年経っても難しいなぁー。

vs リオデジャネイロ 4-16 LOSE inferno
416.jpg
フルボッコにされました!悔しいいいい!

vs 老後 16-10 WIN inferno
417.jpg
このゲームは割りかし調子良かった!

vs 老後 14-16 LOSE nuke
418.jpg
この試合は14-12の時に回線が落ちてしまい最後4ラウンド連続取られてしまいました。
メンバーも老後の皆さんもごめんなさい!

vs Maxim 16-14 WIN toscana
419.jpg
本当に久々の40kill over。トスカーナはテロ有利かと思ってたんですが、
明らかにお互いのチームCTのが、のびのび出来てた感がありましたw

精一杯頑張りますので応援よろしくおねぎゃーしゃー!
[ 2012/11/23 01:14 ] - C S - | TB(-) | CM(7)
CUT 1試合目
リオデジャネイロVSMythos麻枝准チート検証動画
http://www.youtube.com/user/jjmumuyu
[ 2012/11/26 01:43 ] [ 編集 ]
承認待ちコメント
このコメントは管理者の承認待ちです
[ 2013/01/24 00:32 ] [ 編集 ]
Surprise af monster beats kommer altid på mode
<a href=http://www.beatsbydrdredanmark.blinkweb.com/>monster beats danmark</a> Mange musikelskere tror, Musik er noget, der flyder gennem nerverne, som er bogstaveligt talt sandt, trods alt, føler det samme, da de mener. Så hvis du er til musik på en seriøs måde, så hvordan du foretrækker at flyde igennem det? Nå, jeg tror den bedste lydkvalitet ville være dit første præferencer for at øge smagen af din yndlingsmusik. Nå, mange tror musik er den del af livet, så mener jeg det samme. Det er noget, svært at forklare, men det eneste, du kan gøre med det, er føler. Derfor, dette er hvad alt hvad du behøver, det fedeste og kvalitet dr. dre Horetelefoner til at føle det bedre.


<a href=http://www.nyebeatsbydrdre.webgarden.com/>Beats by dre billig pris</a> Ligegyldigt om nogen efterspørgsel en ny hookup vedrørende personlig ansætte i dit hus samt med henblik på at venstre arm din nuværende lille vedrørende institution, dette er den meget specielle, der vil sikre en favorit BIII øretelefoner spørgende, Min ægtefælle og jeg gravede lidt dybere involveret med det sammen med min ægtefælle og jeg, din ml i allexpect en ny, netop hvad jeg lige kigger ind nedenfor besøgende i de mange standard fornødenheder. Sandheden er, jeg er bare planlægning for dig at adskille idéen sammen i dit tilfælde for at sige det kort sort.


<a href=http://www.nyebeatsbydrdre.iconosites.com/>Nye beats by dr dre</a> Dawn Harper, den olympiske 100m forhindringer mester, postet et billede på Twitter af hendes spor og felt holdkammerater og udtalelsen : “Jeg er beæret over at være en olympisk, men wedemandchange rule40.” Hun har også lagt et billede af sig selv med tape over hendes mund emblazoned med ordene “regel 40?.På fredag, besluttede juridiske rådgivere til LOCOG ikke at gribe ind over for en global annoncekampagne efter Nike, hvilket ikke er en officiel 2012 sponsor, der spillede hverdagens atleter konkurrerer på steder rundt omkring i verden hedder London.

[ 2013/06/05 03:58 ] [ 編集 ]
Si te gusta el bajo extra, bien, esa es tu elección
<a href=http://www.beatsstudio.simpsite.nl/>beats studio</a> Det er officielt. Bortset fra at lade løs sin første sæt hovedtelefoner efter Monster for de Executive typer, Beats Electronics har sat sine seværdigheder på nabbing den bærbare Bluetooth audio krone fra Jawbone er Jambox . Du husker dette rammer FCC lidt siden, men i dag er Dr. er officielt klar til at tilbyde dig det er bod for on-the-go trådløs lyd med dens 200 $ Pill, en NFC-udstyrede bærbare Bluetooth 2,1 højttaler. Kommer i dit valg rød, sort eller hvid, er den cylindriske system, fyldt med en kvartet af 1-tommer drivere, og understøtter codecs, herunder Apt-X og AAC. En intern batteri siges at give omkring syv timers lytning på omkring 75-procent volumen (80 decibel), og enheden kan oplades via sin Micro-USB-indgang. Især en auto-sluk-funktionen slår apparatet fra efter 30 minutter, hvis ingen lyd streames til det. Som du ville forvente, at p-piller har en fremadvendte om bord mic til brug som en højttalertelefon, fysiske lydstyrkeknapper og power knap, samt en 3,5 mm indgang, hvis du gerne vil spille sans Bluetooth. Vi er også glade for at bemærke, at den diminutive system også har en 3,5 udgang, hvis du gerne vil sende lyden ud til en anden lyd ware. P-piller kommer med en 3,5 mm til 3,5 mm kabel, en USB til Micro-USB-kabel til opladning med en inkluderet væg adapter og endelig en kuffert etui, der kan hægtes på en pose.


<a href=http://www.beatsstudio.snack.ws/>beats studio</a> Det er officielt. Bortset fra at lade løs sin første sæt hovedtelefoner efter Monster for de Executive typer, Beats Electronics har sat sine seværdigheder på nabbing den bærbare Bluetooth audio krone fra Jawbone er Jambox . Du husker dette rammer FCC lidt siden, men i dag er Dr. er officielt klar til at tilbyde dig det er bod for on-the-go trådløs lyd med dens 200 $ Pill, en NFC-udstyrede bærbare Bluetooth 2,1 højttaler. Kommer i dit valg rød, sort eller hvid, er den cylindriske system, fyldt med en kvartet af 1-tommer drivere, og understøtter codecs, herunder Apt-X og AAC. En intern batteri siges at give omkring syv timers lytning på omkring 75-procent volumen (80 decibel), og enheden kan oplades via sin Micro-USB-indgang. Især en auto-sluk-funktionen slår apparatet fra efter 30 minutter, hvis ingen lyd streames til det. Som du ville forvente, at p-piller har en fremadvendte om bord mic til brug som en højttalertelefon, fysiske lydstyrkeknapper og power knap, samt en 3,5 mm indgang, hvis du gerne vil spille sans Bluetooth. Vi er også glade for at bemærke, at den diminutive system også har en 3,5 udgang, hvis du gerne vil sende lyden ud til en anden lyd ware. P-piller kommer med en 3,5 mm til 3,5 mm kabel, en USB til Micro-USB-kabel til opladning med en inkluderet væg adapter og endelig en kuffert etui, der kan hægtes på en pose.


<a href=http://www.cascos-beats-baratos.webnode.fr/>Cascos beats baratos</a> Samarbejdet om lettelse af Beats by Dre viser sig at være en ganske indbringende forretning for dette selskab, som der er store statistik over salg og tilbagemeldinger er god som derved øger den samlede tilbagemelding af selskabet. Vkhifi.com sikrer, at de produkter, der leveres ordentligt til slutbrugere, og at der ikke er nogen klager. Hvis der er, er draget omsorg for at løse problemet med kunder, der har købt produktet. Selvom de andre sammen med Hovedtelefoner beats aldrig har stået over for en sådan problem og kundernes feedback er generelt god, disse er politikker, der fastsættes af selskabet. Om Vkhifi.com Selskabet Vkhifi.com er én stor vove sig ind i lettelse af beats, der rocke digitale verden. Hovedtelefoner og headsets, som nogle af de allerbedste spillere på det globale marked som DRE, Monster og headsets indikerer, at selskabet har til formål at sætte en høj klasse af forretningssted i et betydeligt kort tidsrum. Virksomheden Formanden erklærede en vandretur i erhvervslivet lønsomhed med indførelsen af disse nye produkter og forventes at nå ganske høj med fremskridt inden for teknologi.

[ 2013/06/05 03:58 ] [ 編集 ]
Punkter bør vite av Dr. Dre hodetelefoner NBA
<a href=http://www.beatsbydrepro.jouwweb.nl/>Monster Beats norge</a> Dette rolig, beskyttelser utskiftbart hode sammen med smørbare hodebånd forsikrer bemerkelsesverdig letthet i mange år av sin tid sammen med en helt beskyttet sunt. Dette svingbare hodet kopper Bests ved hjelp av Dre Expedition gjør det mulig for sjekkliste å ha bare ett beregnet for røde sammen med den leverte saken sørger for rask bevegelse. Attributter forbundet med Bests ved hjelp av Dre Expedition En slags ytterste støy etterspørsel nivåer samt en overdreven bakgrunn forstyrrelse tilbakegang tilsier realisere dette hodetelefoner suksess muligens med øredøvende omstendigheter.


<a href=http://www.beatsbynopro.manifo.com/>Beats By Dre</a> Den moderne kreasjoner forbundet med Bests ved hjelp av Dre Expedition montører inkludere ting som varer beregnet for alle fem. en flerkanals lydopptak sammen med high-tech hodetelefoner, jorden one of a kind wi-fi konferanser prosessen Revoluto, high-end hodetelefoner som har en digital forstyrrelse kansellering, på sine egne konstruerte hodetelefoner beregnet for mp3-elskere i tillegg til avanserte hodetelefoner som har fersk Tesla teknologisk know-how. Analytisk støy forbundet med Bests ved hjelp av TourBeats ved hjelp av Dre Expedition Praktisk Ferdig Tilbake Veiledning hodetelefoner, beregnet for DJs støy montører i tillegg til artister, sletter denne Bests ved hjelp av dre på plass helt ny størrelse med en fantastisk støy utmerket i tillegg til bemerkelsesverdig produkter.


<a href=http://www.beatsbydrestudio.moonfruit.com/>beats by dre norge</a> Beats nær Dre Tour ControlTalk inear Hodetelefoner Purple98.00 billige beats Purple er screechy kvalitet, og ingen verdt shipping.Jul 25, rød-farget hodetelefoner grunn riktig er for sleazy kostnaden allot grade bare én kvalitet. Hugeness Dr Dre Solo HD rød-farget hodetelefonene er monster beats nær dre solo hd hodetelefoner sted salg, slår alle monster solo hd sted øret hodetelefoner markedet hugeness slår av Dr Dre solo hd hugeness slår nær dre solo hd stor Definition Sound, behagelig passform , Light allot Compact handel hver enkelt Lifestyle, ControlTalk.ColorWare gir tilpasse tjenestene sted Beats Solo HD. monster beats tour nær Dre. Beats Solo HD-hodetelefoner er lilje innenfor av dalen ny kompakt utgave av Beats nærheten av Dr. Dre.

[ 2013/06/05 07:08 ] [ 編集 ]
reviews after application clarisonic mia 2
<a href=http://www.australiaclarisonic.com/>cheap clarisonic australia</a> Les producteurs primaires suivantes commencé pour sa bonne qualité merveilleuse de votre sèche-cheveux et fer à lisser est aujourd’hui célèbre également la distinction entre les femmes qui parfois vous avez besoin pour redresser votre chevelure afin d’éliminer ces types de problèmes ghd fer luxe Violet, à son tour, n’est pas un peu ne serait tout simplement pas seulement en possession du logiciel. un temps très long sur les compétences à l’aide de modèle MK4 GHD coiffer les cheveux bouclés, qui habituellement aurait certainement visiteurs parfaites un partage vraiment Thru la douceur, verrouille par exemple signifiait redresser ce n’est, en général, les lois de tension semi-automatique ou entièrement automatique et les règlements, vous pouvez acheter un bon cheveu sauvage style avec vous partout dans le monde grâce à une Botheration vitale tout autour. meilleurs d’entre eux à travers un endroit spécifique pour redresser redresseur GHD MK4 cheveux bouclés pourraient l’être. problème en effet, le fait qui se produit à l’aide d’un opérateur capable dvd, plus de points, le type choisi des méthodes simples pour vous aider à contrôler l’application correcte et


<a href=http://www.miaclarisonicaustralia.org/>clarisonic mia 2</a> Cette approche ependant, juste pour un grand nombre de périodes à l’heure actuelle, toute l’entreprise collabore utilisant Jesse Lachapelle en raison des activités de publicité. (Queuwaaa ? Vous voulez ne sont pas au courant Jesse Lachapelle ? Petite et moyenne taille des classes de rattrapage pour tout le monde, par la suite. Fichier de l’ordinateur à ce moment, jeune padawan ! ) #) Afin d’améliorer la prochaine petite à moyenne taille relatives à la société photo, Document peut communiquer mon propre vraiment profiter de votre travail sur ce mec. Disputent au sérieux, à ce stade sa exploite ont tendance à être levé un grand métaphores ésotérique et un incroyablement puissant, particulièrement précis. Document adore ces sortes d’images, juste où chaque profondeur est importante à tout moment chaque parcelle est toujours à rencontrer ainsi que de lire. Interprétaton de l’individu la Pieta particulier revisité façon dont Courtney Love et Kurt Cobain (tristement prémonitoires…)#) me fascine particulièrement. Document inspirer un pour obtenir un déplacement sur différentes photos peuvent être trouvés avec son site Web.


<a href=http://www.australiaclarisonic.com/>cheap clarisonic mia</a> Mon conjoint et moi posséder prolongée (pratique pour vous aider mes coudes personnels) mince, okay, colorés mais aussi soulignée, nui chevelure. Votre ghd Midnight styler ne blessure notre chevelure (d’autres plutôt que j’exécute sans doute!)#) en quelque sorte. Mon conjoint et moi faire utiliser ses programmes pour créer plus Eufora lavage et aussi revitalisant. Mon conjoint et je crois que les éléments que vous employez, qui incluent le shampooing et revitalisant, un impact véritablement un nouveau) la méthode que vous vos cheveux ressemble et se sent tout de suite après devenir formé avec b) Comment un fer plat fonctionne et se comporte de même à votre chevelure.

[ 2013/06/07 07:09 ] [ 編集 ]
God Hair Care med Best GHD IV Styler
<a href=http://www.glattejernghd.350.com/>glattejern ghd</a> Hair Booth, en frisørsalon og leverandør af høj kvalitet hår pleje og skønhed mærker, tilbyder nu den ghd Metallic Collection, en limited-edition serie af ghd glattejern produkter, i sin eksklusive katalog af styling-produkter.Pladerne af disse ghd håret i Metallic Collection er smoothened at forhindre hår blokering under styling. Disse plader har også en konturform, så krøller og bølger kan udformes lettere. Derudover Metallic Collection ghd glattejern også kommer med en ekstra lang, 2,7-meter drejelig ledning, der vil give mere frihed i bevægelse, mens styling hår


<a href=http://glattejernghdpris.webs.com/>glattejern ghd pris</a> Nu er jeg overvejer at købe en, fordi selvom jeg BABYLISS er fair, så vil jeg gøre mig føle sig afslappet, ikke spilde for meget tid og bølge hår, jeg ønsker at købe guld klassiker, dette er mit hår barber shop, i Her kan du finde, hvis du vil have en begrænset udgave af kassen er omkring 199 €, men de er online, kan du finde ganske billige … Bemærk dog være forsigtig, fordi der er en masse af efterligning, kan du sælge en Den falske priser væksthormonmangel.


<a href=http://fladjernghd.webgarden.com/>Fladjern ghd</a> Med ghd glattejern, kan du oprette berømthed frisure, kan too.You gøre dig hår som du ønsker at have.And de ghd glattejern vil ikke skade dit hår badly.So, er det overlegne produkter.Så gå ikke glip af sådan en god chance for at eje sådan et godt produkt, GHD Glam Palm.The salgsfremstød for ghd bare vare en uge på hjemmesiden, www.glattejernonlinepris.com.Therefor, du må hellere shoppe for de ghd iv styler med det samme.Den ghd fladjern er super krøllejern, at det kan hjælpe dig med at lave smukke hår. ghd glattejern, for eksempel, ghd iv styler, er det bedste valg for stjerner og berømtheder, ligeledes kan du også gøre brug af dem til at gøre enhver frisure, du ønsker nu.

[ 2013/06/15 18:36 ] [ 編集 ]
コメントの投稿
管理者にだけ表示を許可する
Ustream

Ask.fm
Profile

りょーえー

Author:りょーえー
age: 23
Location: 兵庫県南部-Contact-
IRC : irc.tri6.net #INSOMNIA
Mail : insomnia@ryoei.biz
(iPhoneに届きます)


-環境-
Mouse : SteelSeries KANA
Mousepad : ARTISAN 飛燕[HARD]
Mousesole : SteelSeries Glide Xai
Keyboard : Realforce108UBK
Headset : Sennheiser PC360(USB)

Crosshair :Medium
Sensitivity :1.47 (Win 7/11)
Zoom Sensi :0.83
Color quality :32bit
Resolution :800x600


-大会出場履歴-
CS1.6
WCG 2004 日本予選 出場
CPL Winter 2004 日本予選 - 準優勝
CPL Summer 2005 日本予選 出場
ACON5 日本予選 - 4位
MXP2005 - 4位
第59回 K.I.A 横綱 - 優勝

CSO
CVC Season1 High - 3位
POD Season6 大関 - 優勝
POD Season7 横綱 - 準優勝
POD Season8 横綱 - 優勝
第1回 CSO 京都大会 3on3 出場
第3回 CSO 京都大会 3on3 - 優勝
第4回 CSO 京都大会 5on5 - 優勝
CSOJC2011京都予選 - 準優勝
SideWinderCup - 優勝
SideWinderCup - MVP受賞

カウンター


上記広告は1ヶ月以上更新のないブログに表示されています。新しい記事を書くことで広告を消せます。